مزایای تغذیه ای :
میزان پروتئین آن خوب بوده است ، اما حاوی انرژی کم و سطوح الیاف بالایی است.
خوش خوراکی :
بعضی از این فرآورده تلخ مزه هستند و از این رو استفاده از آنها به مقادیر توصیه شده ، محدود می گردد.
محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای ) :
عدم خوش خوراکی و میزان بالای الیاف باعث کاهش مصرف آن در جیره دامهای مختلف می شود . ماده تئوبرومین(Thebromine) بطور طبیعی در این محصولات وجود دارد . این ترکیب یک ماده محرک بوده و میزان آن در جیره گاوه های شیری باید به حدود 700 میلی گرم در گیلوگرم محدود شود . اما برای خوک ، طیور و اسب حتی به مقدار کم سمی است . غالبا این محصولات پتاسیم و کلسیم بالایی دارند که هنگام استفاده ازآنها باید به این نکته توجه داشت . همچنین بقایای کاکائو نباید به مصرف تغذیه اسب های ورزشی برسد . چون در غیر اینصورت ، آنها در تست دارویی که قبل از انجام مسابقات انجام می شود پذیرفته نخواهند شد.