مزایای تغذیه ای :
میزان پروتئین و چربی آن کم ، اما میزان نشاسته آن بالا است. پروتئین خام موجود در آن به میزان زیادی از ترکیبات ازته غیر پروتئینی تشکیل می شود( تا 35 درصد ) . ترکیب آن بسته به میزان عمل آوری متغیر خواهد بود. چون نشاسته موجود در آن به تریج تجزیه می شود . لذا خوراکی مناسب برای نشخوارکنندگان است.
خوش خوراکی :
خوش خوراکی محصول بسته به میزان سیانید در آن می تواند متغیر باشد.
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
لینامارین (Linamarin) موجود در آن باعث آزادسازی سیانامید (Cyanamid) می گردد که ترکیبی سمی است. . در بعضی از کشور ها در مورد اسید هیدروسانیک (Hydrocyanic acid) قوانین محدود کننده ای وجود دارد و مصرف کنندگان باید سطوح مجاز آن را در جیره ها در نظر داشته باشند.