مزایای تغذیه ای :
میزان انرژی آن خیلی کم و میزان الیاف آن بالا بوده و بطور کلی کیفیت تغذیه ای آن پایین است . با توجه به نوع قهوه، سطوح روغن این فرآورده جانبی می تواند بالا باشد . بنابر این ، هنگام استفاده این ماده در جیره نشخوارکنندگان باید به رابطه بین چربی و قابلیت هضم الیاف توجه داشت .
خوش خوراکی :
این فرآورده تلخ مزه بوده و معمولا به میزان بیش از از 4-2 در صد در خوراک متراکم استفاده نمی شود . زیرا باعث کاهش مصرف خوراک خواهد گردید.
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
در صورت استفاده بیش از حد می تواند باعث افزایش دفع ازت و سدیم در ادرار گردد. علاوه بر آن ، ممکن است منجر به افزایش دفعات دفع ادرار شود . از جمله مواد ضد تغذیه ای موجود در آن تانن است . که بخشی از پروتئین خام آن را تشکیل داده و قابلیت هضم پروتئین و احتمال سایر اجزای جیره را کاهش می دهد . این ضایعات به دلیل دارا بودن کافئین برای تغذیه ای اسب ها مناسب نیستند.