مزایای تغذیه ای :
از خوش خوراکی بالایی برخوردار است و برای نشخوار کنندگان یک خوراک مایع مغذی محسوب می شود . مزه شور و بوی مالت دارد و در صورت استفاده در جیره دام باعث تحریک مصرف علوفه می گردد. حاوی میزان بالایی پروتئین و لیزین قابل تجزیه در شکمبه است .
طبق گزارش های تحقیقی مصرف آن باعث بهبود هضم و استفاده از خوراکی های الیافی کم پروتئین می گردد. میزان فسفر ، منیزیم و سایر مواد معدنی در آن بالا است. این ماده غذایی بصورت (Pot ale syrup) یک مکمل مناسب برای برخی از جیره های گاو گوشتی و گوسفند بوده ، بویژه برای تغذیه با کاه یا علوفه کم پروتئین ، درای میزان بالایی انرژی قابل متابولیسم (ME) و پروتئین خام است . بطور کلی ، میزان پروتئین خام آن 35% ماده خشک و میزان (ME) آن 2/14 مگاژول در هر کیلوگرم ماده خشک است . این فرآورده در سیستم های تغذیه ای مایع تا 30% ماده خشک مصرفی به جیره خوکها اضافه می شود .
خوش خوراکی :
خوب
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
میزان مس آن بالا بوده و از اضافه کردن ان به جیره های گوسفند حاوی مکمل های دیگر مس باید خودداری کرد . این ماده خوراکی دارای pH پایینی در حدود 5/3تا ./4 است که این عوامل باعث کاهش مصرف آن می گردند. مقدار پتاسیم ان بالا بوده و همین عامل ممکن است باعث ایجاد اسهال در دامها شود . علاوه بر این ، فرآورده فوق می تواند بسیار چسبناک باشد . viscouباشد .