مزایای تغذیه ای :
محصولی با انرژی و پروتئین متوسط است. برای نشخوارکنندگان غذایی آبدار و خوش خوراک محسوب می شود. نسبت به غلات حاوی انرژی کمتر اما پروتئین بیشتری بوده و پروتئین آن از ماهیت تجزیه پذیری کمتری برخوردار است. این فرآورده حاوی سطوح بالایی از الیاف نسبتا غیر قابل هضم و همچنین روغن است( که باعث افزایش میزان انرژی می شود .) روغن موجود در آن غیر اشباع بوده و در سطوح بالا ممکن است باعث کاهش اندکی در قابلیت هضم الیاف گردد.
برای استفاده در جیره های گوسفند ، گاو شیری و گاو گوشتی مطلوب ، اما برای طیور و خوک های جوان مناسب نیست.
خوش خوراکی :
در حالت تازه از خوش خوراکی خوبی برخوردار بوده و برای افزایش مصرف مخلوط علوفه مطلوب است.
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
میزان بالای مس موجود در آن(60 میلی گرم در کیلوگرم ماده خشک ) که از تقطیر مالت حاصل می شود ، بدین معناست که در صورت استفاده از سطوح بالای آن در جیره گوسفند باید جوانب احتیاط را رعایت نمود . از نظر میزان املاح معدنی بجز فسفر فقیر است.