مزایای تغذیه ایی :
کیفیت علوفه ذخیره شده آشکارا به کیفیت ماده اولیه و نحوه نگهداری آن بستگی دارد . برای ذخیره سازی مناسب ف میزان رطوبت علوفه،باید حدودا تا سطح 15% کاهش یابد . گیاهان بطوری اجتناب ناپذیر مقداری از مواد مغذی خود را در اثر فعالیت های آنزیم های گیاهی و میکروبی ، اکسیداسیون شیمیایی ، شستشو (leaching) و آسیب مکانیکی از دست می دهند. بنابر این ، خشک نمودن سریع تر باعث کاهش اتلاف مواد مغذی در علوفه تازه می گردد. کیفیت تغذیه ای علف خشک و به وضوح به کیفیت علوفه تازه ، اتلاف های ذکر شده در بالا و هر گونه اتلاف تنفسی ضمن نگهداری بستگی دارد.
خوش خوراکی :
اگر به خوبی نگهداری شود از خوش خوراکی خوبی برخوردار خواهد بود .
محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای) :
ارزش غذایی این فرآورده متغیر بوده و لذا انجام آنالیز مناسب ، قبل از مصرف ضروریست. محصولاتی که به نحوه مناسب تهییه نشوند و یا به نحوه مطلوب ذخیره نشوند،ممکن است گرد و خاکی شده و یا کپک بزنند. اگر محل تولید علوفه نامشخص باشد باید به احتمال وجود علوفه های هرز سمی در آن توجه نمود.