مزیت تغذیه ای :
این محصول در مقایسه با دانه های غلات میزان ماده خشک بیشتری در هر هکتار تولید می کند. چغندر علوفه ای یک ماده کربو هیدراته و غنی از انرژی بوده و به مصرف تغذیه ای نشخوار کنندگان می رسد ، اما ترکیب آن می تواند متغییر باشد . باید از آلودگی آن با خاک جلوگیری کرد زیرا مصرف بیش از حد چنین محصولی ممکن است باعث ایجاد اختلالات هضمی گردد . در موارد شدید تر این موضوع می توان باعث ایجاد کاهش کلسیم خون(Hypocalcemia) و حتی مرگ شود . اختلالات هضمی به دلیل قند بیش از حد در شکمبه و یا عدم تعادل املاح معدنی بروز می نماید . خرد نمودن این محصول مصرف آن را در نشخوار کنندگان خصوصا گاو افزایش می دهد . طعم و مزه آن بدلیل آبدار بودن و میزان قند ، خوب است .
خوش خوراکی :
عالی
محدودیت ها یمصرف( عوامل ضد تغذیه ای ) :
میش ها:(70 کیلوگرم وزن زنده)، 5/2 کیلو گرم به ازای هر راس در روز
گاوها: در گاو های گوشتی مصرف آن به 5/3کیلو گرم به ازای هر 100 کیلو گرم وزن زنده ی محدود می شود . در گاو هایی که در اوایل دوره شیر دهی هستن، به ازای هر 100 کیلو گرم وزن زنده ، 7/1 کیلو گرم تغذیه می شود . در گاو هایی که در اواسط تا اواخر دوره شیر دهی هستند به ازای هر 100 کیلو گرم وزن زنده ، 3 کیلو گرم از این محصول مصرف می گردد .