مکمل های چربی

 مزایای تغذیه ای :

 میزان انرژی چربی ها  حدودا سه برابر انرژی  حاصل از غلات است  و بنابر این  استفاده از چربی  ها  یک روش مطلوب  برای دست یابی  به انرژی  مورد نیاز محسوب  می شود . علاوه بر تامین  انرژ ی، چربی ها  تامین کننده ی  اسید ها یچرب  ضروری هستند . در صورتیکه  نقطه ی ذوب چربی  مورد استفاده  پایین باشد ، می توان  بدون تغییر از شکمبه نشخوار کنندگان عبور نماید.

 خوش خوراکی :

 ضعیف

 محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 اصولا  روغن های نرم  قابلیت هضم را کاهش داده و می توان باعث تولید چربی های نرم در بدن حیوان گردند . هضم روغن های سفت مثل روغن حاصل از مغز  دانه نخل  برای غیر نشخوار کنندگان  مشکا تر  بوده و بنابراین استفاده از این نوع  چربی ها  در جیره طیور و خوک مناسب نیست . بطور کلی باید از بکار بردن چربی های تیره رنگ اجتناب نمود.