مزایای تغذیه ای :
میزان انرژی چربی ها حدودا سه برابر انرژی حاصل از غلات است و بنابر این استفاده از چربی ها یک روش مطلوب برای دست یابی به انرژی مورد نیاز محسوب می شود . علاوه بر تامین انرژ ی، چربی ها تامین کننده ی اسید ها یچرب ضروری هستند . در صورتیکه نقطه ی ذوب چربی مورد استفاده پایین باشد ، می توان بدون تغییر از شکمبه نشخوار کنندگان عبور نماید.
خوش خوراکی :
ضعیف
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
اصولا روغن های نرم قابلیت هضم را کاهش داده و می توان باعث تولید چربی های نرم در بدن حیوان گردند . هضم روغن های سفت مثل روغن حاصل از مغز دانه نخل برای غیر نشخوار کنندگان مشکا تر بوده و بنابراین استفاده از این نوع چربی ها در جیره طیور و خوک مناسب نیست . بطور کلی باید از بکار بردن چربی های تیره رنگ اجتناب نمود.