مزایای تغذیه ای :
میزا انرژی تخمیر در شکمبه در این فرآورده بالاست . از نظر سطوح انرژی مانند جو بوده ، اما میزان پروتئین آن کم تا متوسط است . حاوی مقدار زیادی الیاف قابل هضم ( بیشتر سلولز ) است که همین ویژگی آن را برای نشخوار کنندگان مناسب میسازد . زیرا باعث پایدار و ثبات محیط شکمبه شده و سبب تولید استات میشود . باید توجه داشت که میزان الیاف این فرآیند برای خوک ها ی جوان و طیور خیلی زیاد است . قبل از اینکه به مصرف تغذیه اسب برسد بهتر است خیسانده شود . سطوح فسفر و نشاسته ی موجود در این فرآورده کم بوده اما حاوی مقادیر خوبی از قند هاست . و تا حد زیادی قادر به جذب مایع بود و و بنابر این ، می توان بعنوان یک ماده ی افزودنی به سیلو اضافه کرد تا از اتلاف مواد مغذی جلوگیری نموده و ارزش غذایی سیلو را نیز حفظ نماید. در هنگام تهیه سیلو مقداری مایع از سیلو خارج می گردد که این مایع حاوی مواد مغذی است و در واقع از این طریق مقداری از مواد مغذی موجود در گیاه به هدر می رود . با افزودن تفاله چغندر به سیلو می توان این مایع را جذب نمود و مانع از اتلاف ان شد .
خوش خوراکی :
خیلی خوب
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
این فرآورده اندکی ماین است . به علت ماهیت حجیم ، غلظت کمتر مواد و طبیعت الیافی برای مصرف تک معده ای ها خصوصا طیور مناسب نیست .