مزایای تغذیه ای :
یک خوراک علوفه ای خوش خوراک است و تا حدی می توان باعث حجیم شدن کنسانتره و یا جیره گردد. از این فرآورده می توان برای جیگزینی چغندر قند خشک شده استفاده نمود . این نوع تفاله به عنوان یک ماده خوراکی برای نشخوار کنندگان ایده آل بوده ، اما برای خوک و طیور مناسب نیست . اگر میزان ماده ی خشک این محصول 30-20% باشد ، یک خوراک انرژی زا مطلوب برای گاو های شیری، و گاو های گوشتی و گوسفند محسوب می گردد . همچنین از این فرآورده میتوان بعنوان خوراک نیمروزی (Midday Feed) برای تغذیه در وسط روز استفاده نمود . این فرآورده، خوراکی بافری ، و کنستانتره ای مرطوب است که حاوی انرژی بالایی بوده و می توان در واقع محدودیت تهیه سیلو و یا نامطلوب بودن کیفیت سیلو ، به عنوان مکمل به سیلو افزوده گردد. تفاله چغندر قند تراکم انرژی را در جیره ها بر اساس کاه و علف خشک ، بهبود می بخشد . در سیستم های تغذیه ای جیره کامل ، تراکم بالای انرژی و ماهیت فیزیکی این فرآورده ، کیفیت مخلوط را افزایش می دهد.
خوش خوراکی :
خوب
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ):
میزان فسفر در این فرآورده کم است . در صورت تازه بودن باید 7-5 روز بعد از خروج از کارخانه مصرف شود تا از رشد کپک های مضر جلوگیری گردد . اگر برای بیش از 3-2 روز نگهداری شود باید بخوبی سیلو شده و کاملا پوشانده شود . در استفاده این فرآورده می تواند به میزان کافی الیاف را در جیره ها تامین نماید. در تمامی موارد استفاده از مکمل های فسفر مواد معدنی و ویتامین قابل توصیه است.