مزایای تغذیه ای:
این دانه فاقد پوسته و شبیه گندم بوده و ارزش غذایی آن نیز مشابه گندم است. این دانه حاوی انرژی بالا و پروتئین متوسط ( اگر چه متغیر ) بوده و میزان اسید های آمینه ان نیز قبل استفاده در جیره باید بررسی شود . معمولا نسبت به به گندم حاوی اسید های آمینه لیزین و متیو نین بیشتری است . نسبت به دانه های دیگر می توان حاوی فسفر ، منیزیم و پتاسیم بیشتری باشد .
خوش خوراکی:
خوب
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
ممکن است دارای باز دارنده های تریپسین و ترکیبات آلکیلی (aikyi products) باشد که این ترکیبات فقط در مورد غیر نشخوار کنندگان موثرند . این محصول می تواند از نظر اسید آمینه تریپتوفان فقیر باشد . دانه هایی که به مصرف تغذیه می رسند باید قارچ ارگوت (ergot) باشند .