مزایای تغذیه ای:
میزان پروتئین و چربی این محصول کم بوده ، اما میزان نشاسته آن بالا است . بخش عمده ای ( تا 35% ) از پروتئین خام آن را ترکیبات ازته غیر پروتئینی تشکیل می دهند. ترکیب مواد مغذی این فرآورده بر حسب میزان عمل آوری متغیر خواهد بود . مصرف این ماده خوراکی برای نشخوار کنندگان مناسب است . زیرا نشاسته آن بتدریج تجزیه می شود . این محصول حاوی سطوح خوبی از انرژی است .
خوش خوراکی:
خوش خوراکی این فرآورده بسته به میزان سیانید موجود درآن متغیر است .
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ):
در این فرآورده ترکیبی به نام لینامارین ( یک گلو کوسید ) وجود دارد که باعث آزادسازی سیانامید میگردد. بنابر این ، در مراحل تولیدآن باید مراقب های لازم را به عمل آورد. میزان اسید هیدروسیانیک (Hydrocyanic) توسط قوانین مربوطه محدود می شود و مصرف کنندکان باید سطوح مجاز این ترکیب را در تنظیم جیره ها در نظر بگیریند .