مزایای تغذیه ای :
میزان پروتئین خام در این ماده غذایی بالا بوده ( بیش از 45% ) و به دلیل دارا بودن استخوان میزان خاکستر آن نیز بالا است. سطوح خوبی از کلسیم ، فسفر و منیزیم درآن وجود دارد. ترکیب آن بسته به کارخانه تواید کننده ، حیوانات عمل آوری شده و سایر عوامل متغییر است . اگر بیش از حد تحت تاثیر گرما قرار گیرد ، قابلیت استفاده پروتئین آن کاهش می یابد.
خوش خوراکی :
خوش خوراکی آن برای خوک و طیور در حد متوسط است
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
وضع قوانین و تقاضای مصرف کنندگان بیانگر آن است که پودر گوشت و استخوان در انگلستان و برخی دیگر از کشور های دنیا مصرف نمی شود .