مزایای تغذیه ای :
میزان پروتئین آن خیلی زیاد است و کیفیت پروتئین آن تاحدود بسیار زیادی به ماهیت فر آیند عمل آوری بستگی دارد. حرارت دادن بیش از حد معمول باعث کاهش قابلیت هضم پروتین آن می گردد.
خوش خوراکی :
اصولا این فرآورده خوش خوراک نیست ولی براساس روش انتخابی برای فرآورده می توان تا حدودی به خوش خوراکی و قابلیت دسترسی پروتئین آن کمک نمود .
محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای ) :
کاربرد آن در جیره های دام و طیور به تقاضای مصرف کنندگان و قوانینی که در این رایطه دربعضی از کشور ها وضع می شود بستگی دارد .