کنجاله و کیک بادام زمینی

مزایای تغذیه ای :

این ماده منبع خوب انرژی و پروتئین محسوب می شود . تجزیه پذیری آن نسبت به کنجاله منداب کمتر ولی نسبت به کنجاله سویا بیشتر است .کنجاله ی بادام زمینی نسبت به کنجاله سویا دارای الیاف و انرژی بیشتر اما پروتئین کمتری بوده و کیفیت پروتئین  آن نسبت به کنجاله سویا  پایینتر است( لیزین و متیونین آن کمتر است ). ترکیب بادام زمینی بسته به منبع تهیه آن می توان بسیار متغییر باشد .اگر کنجاله در محل تولید در شرایط گرم و مرطوب  اکسیده شود خوش خوراکی آن کاهش  یافته و حتی  ممکن است سمی باشد. در گذشته مسئله اصلی در مورد این فرآورده، احتمال حمله قارچ به دانه ها و کنجاله بود که در این صورت سمومی تولید شده و با مصرف کنجاله آلوده ، دامها دچار مسمومیت می شوند. این محصول فاقد ویتامین  میباشد یا این محصول ویتامین بسیار کمی دارد .

خوش خوراکی :

متوسط

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ):

در مورد این محصول آلودگی با افلاتوکسین معمول است . میزان انرژی در کنجاله هایی که پوست آنها جدا نشده ، کم تر است .