مزایای تغذیه ای :
این ماده منبع خوب انرژی و پروتئین محسوب می شود . تجزیه پذیری آن نسبت به کنجاله منداب کمتر ولی نسبت به کنجاله سویا بیشتر است .کنجاله ی بادام زمینی نسبت به کنجاله سویا دارای الیاف و انرژی بیشتر اما پروتئین کمتری بوده و کیفیت پروتئین آن نسبت به کنجاله سویا پایینتر است( لیزین و متیونین آن کمتر است ). ترکیب بادام زمینی بسته به منبع تهیه آن می توان بسیار متغییر باشد .اگر کنجاله در محل تولید در شرایط گرم و مرطوب اکسیده شود خوش خوراکی آن کاهش یافته و حتی ممکن است سمی باشد. در گذشته مسئله اصلی در مورد این فرآورده، احتمال حمله قارچ به دانه ها و کنجاله بود که در این صورت سمومی تولید شده و با مصرف کنجاله آلوده ، دامها دچار مسمومیت می شوند. این محصول فاقد ویتامین میباشد یا این محصول ویتامین بسیار کمی دارد .
خوش خوراکی :
متوسط
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ):
در مورد این محصول آلودگی با افلاتوکسین معمول است . میزان انرژی در کنجاله هایی که پوست آنها جدا نشده ، کم تر است .