مزایای تغذیه ای :
میزان الیاف قابل هضم در این محصول در حد مطلوبی بوده و به همین دلیل برای نشخوارکنندگان نسبت به غیر نشخوارکنندگان مانند خوک و طیور مناسبت تر است . بطور کلی کیفیت پروتئین این ماده خوراکی بالا بوده ، اما از نظر ساختار و ترکیب اسید های آمینه وضعیت خوبی ندارد و به ویژه میزان لیزین و هیستیدین آن پایین است. میزان الیاف بالایی دارد( 5/12%) و این امر استفاده از آن برای طیور را محدود می سازد . همچنین کنجاله نارگیل از نظر میزان پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه از وضعیتی مطلوب برخوردار است . چربی موجود در آن بیشتر حاوی اسیدهای چرب اشباع بوده و سطوح مناسبی از انرژی را برای حیوانات تامین می نماید .
خوش خوراکی :
برای نشخوارکنندگان خوش خوراک بوده ، اما برای سایر گونه های دام های اهلی از خوش خوراکی اندکی برخوردار است . خوش خوراکی به تازه و یا فاسد (rancid ) بودن محصول بستگی دارد.
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
افزودن آنتی اکسیدان ها به این ماده خوراکی ضروری است و باید به سطوح ویتامین E موجود در جیره نیز توجه نمود. نوع چربی موجود در آن ممکن است سبب کاهش میزان چربی شیر گردد. عوامل ضد تغذیه ای در آن وجود ندارند. اما باید افزودن و یا حذف آن از جیره به تریج صورت گیرد . بدلیل پایین بودن میزان متیونین و سیستئین کنجاله نارگیل ، افزودن مکمل اسید های آمینه به آن ضروری است.