مزایای تغذیه ای :
دارای انرژی نسبتا بالایی (14 مگاژول یا 3345 کیلو کالری در کیلو گرم ماده خشک ) بوده که قسمت عمده این انرژی از روغن های بکار رفته و چربی در ماده اولیه حاصل می شود . این ویژگی ارزش غذایی آن را برای نشخوارکنندگان کاهش می دهد. قبل از استفاده در جیره باید توجه داشت که چربی موجود در محصول ، اکسیده نشده باشد .
خوش خوراکی :
در حالت تازه از خوش خوراکی خوبی برخوردار است .
محدودیت های مصرف _ عوامل ضد تغذیه ای ) :
از آنجایی که این محصول در شکمبه خیلی سریع تخمیر می شود باید در مواقعی که همراه با غلات عمل آوری شده بکار می رود به میزان مصرف آن توجه نمود .