مزایای تغذیه ای :
این محصول حاوی 75-70% ماده خشک است که 50% از این مواد را قند ها تشکیل می دهند . میزان پروتئین خام در ملاس 7-4% بوده و بخش عمده آن شامل ترکیبات ازته غیر پروتئنی از جمله آمین ها و بتائین ها ( betaines) است . این ترکیبات باعث ایجاد بوی ماهی در هنگام استخراج قند می گردند.
خوش خوراکی :
خوش خوراکی این محصول خوب بوده ، اما شیرینی آن به اندازه ملاس نیشکر نیست .
محدودیت های کاربرد :
میزان کلر ، سدیم و پتاسیم ، آن بالا است . برای حیوانات به عنوان یک ترکیب ملین شناخته می شود . سطوح بالای قند موجود در آن در نشخوارکنندگان می تواند باعث بروز اسیدوز گردد.