مزایای تغذیه ای :
میزان پروتئین آن بالا بوده (40%) و ساختار اسید آمینه ای آن از وضعیت مطلوبی برخوردار است. میزان انرژی آن متوسط بوده و از نظر مواد معدنی ، بخصوص فسفر و منیزیم در حد خوبی قرار دارد.
خوش خوراکی :
این محصول تلخ مزه بوده و لذا خوش خوراکی آن اندک است.
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
درر این محصل بطور کلی طبیعی باز دارنده های تریپسین وجود دارند که باید از طریق عمل آوری از بین بروند . همچنین محصول باید قبل از مصرف مورد تجزیه تقریبی قرار گیرد . میزان مولیبدن آن بالا است و لذا می تواند با متابولیسم مس در ارتباط باشد . صمغ های باقی مانده در کنجاله ، کاربرد آن را بخصوص در تک معده ای ها محدود می سازد .