مزایای تغذیه ای :
این فرآورده حاوی نشاسته بالایی است که حدود 70% از آن شکمبه قابل تخمیر نیست . تصور می شود که در صورت استفاده از گندم عمل آوری شده ، بی کربنات سدیم اطراف دانه ها نسبت به اسیدهای تولید شده در شکمبه نشخوارکنندگان به عنوان یک بافر طبیعی عمل می کند . دانه کامل به دلیل دارا بودن سطح کم ، میزان بار اسید را در شکمبه کاهش می دهد.
خوش خوراکی :
این فرآورده در جیره مخلوط از خوش خوراکی خوبی برخوردار است.
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
میزان سدیم در این فرآورده بالا است لذا به مکمل سدیم نیاز کمی دارد. در صورتی که دانه ها بصورت مرطوب ذخیره شوند میزان ویتامین E آنها کاهش خواهد یافت .