مزایای تغذیه ای :
سیلوی گیاه گندمی که با اوره عمل آوری می شود حاوی ماده خشک بالایی (60-50%) بوده و میزان پروتئین خام ( بیشتر امونیاک) آنها نیز بالا است، اما این فرآورده ها به یک کربوهیدرات محلول مثلا ملاس نیاز دارد تا آمونیاک آزاد موجود بوسیله میکروارگانیسم های شکمبه جذب شود. این فرآورده حاوی سطوح خوبی از نشاسته هستند . این سیلو ها به علت وجود آمونیاک خاصیت قلیا یی دارند که خاصیت اسیدی علوفه سیلو شده را متعادل میکنند . از هر هکتار زمین کشت شده می توان تا حدود 15 تن ماده خشک علوفه تولید کرد.
یک خوراک بافری مطلوب بوده و می توان به میزان 40% ماده خشک علوفه مصرفی و یا حداکثر به میزان 5 کیلو گرم ماده خشک به ازای هر راس دام در روز تغذیه گردد.
عمل آوری با اوره باعث بالا رفتن میزان پروتئین خام و ترکیبات آمینی می گردد و باید توجه نمود که میزان تجزیه پذیری جیره بیش از حد بالا نرود.
خوش خوراکی :
محصول تخمیر شده از خوش خوراکی خوبی برخوردار بوده در حالی که خوش خوراکی محصول عمل آوری شده با اوره در حد متوسط است.
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
هنگامی که از اوره برای عمل آوری این فرآورده استفاده می شود میزان امونیاک آنها بالا خواهد رفت و لذا باید دقت شود که میزان پروتئین تجزیه پذیر جیره بیش از حد بالا نرود . بالا بودن میزان کاه در این فرآورده کاربرد آنها را برای حیوانات اهلی پر تولید با محدودیت مواجه می سازد.