مزایای تغذیه ای :
این فرآورده حاوی انرژی بالا است، اما پروتئین کمی بوده ، میزان چربی آن نیز کم ( چربی آن نسبتا غیر اشباع است ) و منبع خوب نشاسته است و مانند سیب زمینی های معمولی به مصرف تغذیه ی انسانی می رسد .
خوش خوراکی :
خوب
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
معمولا فاقد عوامل ضد تغذیه ای عمده ای بوده هرچند که احتمال وجود باز دارنده های تریپسین در این فرآورده گزارش شده است . اگر به مدت طولانی ذخیره شود یا میزان رطوبت آن بالا باشد می توان باعث رشد کپک ها شود. از مصرف مقادیر زیاد آن برای تغذیه نشخوارکنندگان یاید اجتناب نمود ، زیرا باعث بروز اسیدوز خواهد شد .