مزایای تغذیه ای :
محصولی با ترکیب بسیار متغیر است . تولید کنندگان اصولا از روش های مختلفی جهت عمل آوری این محصول استفاده میکنند . چون در حین فرآوری احتمال وجود پوسته در آن وجود دارد . در سطح وسیع مورد استفاده ی تغذیه ای قرار نمی گیرد . وجود پوسته در این فرآورده باعث بالا رفتن میزان خاکستر می شود و لذا باید توجه داشت که میزان پوسته حد اقل باشد . بطور کلی میزان انرژی و مواد معدنی این محصول در حد خوبی است .
خوش خوراکی :
اندک
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
باید به احتما آلودگی آن با قارچ ارگوت (ergot) توجه نمود .