مزایای تغذیه ای :
هر چند ادعا میشود که جوی عمل آوری شده با سود دارای تمامی مزایای تغذیه ای جو معمولی است ، اما قابلیت هضم این محصول در شکمبه بیش از 30% نیست.گزارش شده است که روش فرآوری فوق باعث می شود هضم نشاسته بجای شکمبه در روده کوچک صورت میگیرد و در این حالت بازده استفاده از انرژی در گاو های شیرده و گوشتی بیشتر خواهد بود. پوشش دادن و یا مخلوط کردن جو با بی کربنات سدیم به قدرت بافری محیط شکمبه کمک می کند.
خوش خوراکی :
به عنوان جزیی از یک خوراک مخلوط خوش خوراک است .
محدودیت ها ی مصرف( عوامل ضد تغذیه ای ) :
با توجه به بالا بودن سدیم این فرآورده باید توجه داشت که نمک (Nacl) به مقدار کم به خوراک اضافه شود تا سدیم جیره افزایش نیابد . باید خاطر نشان نمود که هیدروکسید سدیم یک ترکیب شیمیایی خطرناک است و هنگام کار با آن باید مواظبت و دقت های لازم به عمل آید . نگهداری دانه های مرطوب میتواند سطح ویتامین (E) را کاهش دهد .