مزایای تغذیه ای :
اوره خوراکی تقریبا دارای 50%ازت است . از آنجایی که میزان پروتئین خام برابر است با مقدار ازت ضرب در 25/6(25/6N*) لذا اوره 295% پروتئین خام دارد .در بکار گیری اوره باید مراقب های ویژه صورت گیرد، زیرا مقادیر زیاد این فرآورده سمی بوده و می توان منجر به مسمومیت آمونیاکی گردد. اوره باید همراه با یک منبع انرژی سهل الهضم تغذیه گردد.
خوش خوراکی :
خوش خوراکی این ماده غذایی پایین است .
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ):
میزان مصرف اوره برای گاو های شیر ده در صورتی که در جیره کامل و متعادل استفاده شود .50تا 150 گرم در روز به ازای هر راس گاو خواهد بود . هنگام تنظیم جیره باید به میزان کل ترکیبات ازته غیر پروتئینی که به مصرف تغذیه نشخوار کنند گان خواهد رسید توجه نمود . زیرا این ترکیبات میتوانند به سهولت باعث مسمومیت آمونیاکی گردند.