گندم ( عمل آوری شده با سود )

 مزایای تغذیه ای :

این فرآورده حاوی نشاسته بالایی است که حدود 70%  از آن شکمبه  قابل تخمیر نیست . تصور  می شود که در صورت استفاده از گندم عمل آوری شده ، بی کربنات سدیم اطراف دانه ها نسبت به اسیدهای  تولید شده در شکمبه نشخوارکنندگان  به عنوان یک بافر طبیعی  عمل  می کند . دانه کامل  به دلیل دارا بودن سطح کم ، میزان بار اسید را در شکمبه کاهش  می دهد.

 خوش خوراکی :

 این فرآورده  در جیره مخلوط  از خوش خوراکی خوبی برخوردار است.

 محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 میزان سدیم در این فرآورده بالا است  لذا  به مکمل سدیم نیاز کمی دارد. در صورتی که دانه ها  بصورت مرطوب ذخیره شوند  میزان  ویتامین E آنها کاهش خواهد یافت .