کنجاله گوار

 مزایای تغذیه ای :

 میزان پروتئین آن بالا بوده (40%) و ساختار اسید آمینه ای آن از وضعیت  مطلوبی برخوردار است. میزان انرژی آن متوسط بوده  و از نظر مواد معدنی ، بخصوص فسفر  و منیزیم در حد خوبی قرار دارد.

 خوش خوراکی : 

 این محصول تلخ مزه  بوده  و لذا خوش خوراکی آن اندک است.

 محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

درر این محصل  بطور کلی  طبیعی باز دارنده  های تریپسین وجود دارند  که باید از طریق  عمل آوری از بین  بروند . همچنین محصول باید قبل از مصرف مورد تجزیه  تقریبی  قرار گیرد .  میزان مولیبدن آن بالا است و لذا  می تواند با متابولیسم مس در ارتباط باشد . صمغ های باقی مانده در کنجاله ، کاربرد  آن را بخصوص  در تک معده ای ها  محدود  می سازد .