پودر ریزه های قهوه

مزایای تغذیه ای :

 میزان انرژی آن خیلی کم و میزان الیاف آن بالا بوده  و بطور کلی کیفیت تغذیه ای آن پایین است . با توجه  به نوع قهوه، سطوح روغن  این فرآورده جانبی  می تواند  بالا باشد . بنابر این ، هنگام استفاده  این ماده  در  جیره نشخوارکنندگان باید به رابطه بین چربی  و قابلیت هضم الیاف توجه داشت .

خوش خوراکی :

 این فرآورده  تلخ مزه بوده   و معمولا  به میزان بیش از  از 4-2 در صد در خوراک متراکم استفاده  نمی شود .  زیرا باعث کاهش مصرف خوراک خواهد گردید.

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 در صورت استفاده بیش از  حد می تواند باعث  افزایش دفع ازت  و سدیم در ادرار گردد. علاوه بر آن ، ممکن است  منجر به افزایش دفعات دفع ادرار  شود . از جمله مواد ضد تغذیه ای  موجود  در آن  تانن است .  که بخشی از پروتئین  خام آن  را تشکیل  داده  و قابلیت  هضم  پروتئین و احتمال سایر اجزای جیره را کاهش می دهد . این ضایعات به دلیل دارا بودن کافئین برای تغذیه ای  اسب ها مناسب نیستند.