کنجاله کاساوا

مزایای  تغذیه ای :

 میزان پروتئین و چربی آن کم ، اما  میزان نشاسته آن بالا است.  پروتئین خام موجود  در آن به میزان زیادی از ترکیبات  ازته غیر پروتئینی تشکیل  می شود( تا 35 درصد ) . ترکیب آن  بسته به میزان عمل آوری  متغیر خواهد بود. چون نشاسته موجود در آن به تریج  تجزیه می شود .  لذا خوراکی  مناسب برای نشخوارکنندگان است.

خوش خوراکی :

 خوش خوراکی محصول بسته به میزان سیانید در آن می تواند  متغیر باشد.

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

لینامارین (Linamarin)  موجود در آن باعث  آزادسازی  سیانامید (Cyanamid) می گردد که ترکیبی  سمی است. . در بعضی از کشور ها  در مورد اسید هیدروسانیک (Hydrocyanic  acid) قوانین محدود کننده ای وجود دارد  و مصرف کنندگان باید سطوح مجاز آن را  در جیره ها  در نظر داشته باشند.