مایع باقی مانده از تقطیر غلات

مزایای تغذیه ای :

 از خوش خوراکی بالایی برخوردار است  و برای نشخوار کنندگان  یک خوراک مایع مغذی محسوب  می شود .  مزه شور  و بوی مالت  دارد  و در صورت استفاده در جیره دام باعث تحریک  مصرف علوفه  می گردد. حاوی میزان  بالایی  پروتئین  و لیزین  قابل تجزیه در شکمبه است .

 طبق گزارش های  تحقیقی مصرف آن باعث  بهبود  هضم و استفاده از خوراکی های الیافی کم پروتئین می گردد.  میزان فسفر ، منیزیم  و سایر  مواد معدنی در آن بالا است.  این ماده  غذایی بصورت (Pot ale syrup) یک مکمل مناسب برای برخی از جیره های گاو گوشتی  و گوسفند بوده ، بویژه برای  تغذیه  با کاه یا علوفه کم پروتئین ، درای میزان بالایی  انرژی قابل  متابولیسم (ME) و پروتئین  خام است . بطور کلی ، میزان پروتئین خام آن 35% ماده  خشک  و میزان (ME) آن 2/14 مگاژول در هر کیلوگرم ماده خشک  است . این فرآورده  در سیستم های تغذیه ای مایع تا 30% ماده خشک  مصرفی به جیره خوکها  اضافه می شود .

 خوش خوراکی :

 خوب

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 میزان مس آن بالا بوده  و از اضافه  کردن ان  به جیره های گوسفند حاوی مکمل  های  دیگر مس باید  خودداری کرد .  این ماده خوراکی دارای pH پایینی  در حدود 5/3تا ./4 است  که این عوامل  باعث  کاهش مصرف آن  می گردند.  مقدار پتاسیم  ان بالا  بوده  و همین عامل  ممکن است  باعث ایجاد اسهال  در دامها شود . علاوه بر این ، فرآورده فوق  می تواند  بسیار چسبناک باشد . viscouباشد .