مزایای تغذیه ای :
میزان پروتئین و چربی موجود در آن کم ، اما میزان نشاسته آن بالا است. بخش زیادی از پروتئین آن از ازت غیر پروتئنی (تا35%) تشکیل می شود. ترکیب مواد مغذی این ماده بر اساس میزان و نحوه عمل آوری آن متغیر خواهد بود . چون نشاسته آن به آرامی تجزیه می گردد، لذا برای نشخوارکنندگان مناسب است.
خوش خوراکی :
خوش خوراکی این فرآورده بسته به میزان سیانید موجود در آن می تواند متغیر باشد .
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
لینامارین( یک گلوکوزید) موجود در این خوراک باعث آزادسازی سیانامید می گردد. قوانین و مقررات محدودیت هایی را برای میزان اسید هیدروسیانیک موجود در ان در نظر گرفته و استفاده کنندگان باید در تنظیم جیره های غذایی ، سطوح مجاز این محصول را در نظر بگیرید .