جوانه مالت

مزایای تغذ یه ای :

 منبع خوب پروتئن ( 25%) با قابلیت هضم متوسط  است. سطح انرژی آن در حد متوسط بوده ، البته با این فرض  که محصول  بیش از حد خشک نگردد. خشک نمودن  بیش از حد  باعث کاهش قابلیت  هضم  پروتئین  دانه می گردد.

 معمولا میزان  نشاسته موجود در آن کم ، اما  میزان الیاف قابل هضم  و برخی  از قند ها  در آن بالا است .  میزان ماده خشک  در این ماده غذایی حدودا 13 در صد است .

 مقادیر  کم این محصول  می تواند  بطور  موثری  به جیره های گوسفند  افزوده گردد. این ترکیب  نقش  سودمند  و موثری  در تامین پروتئین جیره داشته ، اما معمولا این ماده  در مقادیر زیاد در دسترس  مصرف کنندگان قرار ندارد.

 محدودیت های  مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 به دلیل داشتن  الیاف بالا و میزان انرژی  متوسط ، تنها در جیره های نشخوارکنندگان مصرف می شوند. این محصول به آسانی  رطوبت را جذب نموده  و در نتیجه  متورم  می شوند . هنگامی که از سطوح بالای این محصول در جیره دامها استفاده شود ، ممکن است مشکلاتی را در شکمبه بوجود آورد.