مزایای تغذیه ای :
میزان انرژی و پروتئین آن بالا بوده و بخشی از پروتئین آن قابل تجزیه است . میزان الیاف قابل هضم آن در حد متوسط است که همین امر آن را برای تغذیه نشخوارکنندگان مناسب می نماید ، حال آنکه برای غیر نشخوارکنندگان کمتر مورد استفاده قرار می گیرد .
چون در طی فرآیند تولید از حرارت استفاده می شود ، لذا پروتئین آن در شکمبه تا حدی غیر قابل تجزیه است .
خوش خوراکی :
خوب
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
به دلیل بالا بودن میزان مسآن (pmm150) برای تغذیه گوسفند مناسب نیست .
هنگامی که در جیره نشخوارکنندگان استفاده می شود باید به میزان روغن غیر اشباع موجود در آن توجه نمود.