مزایای تغذیه ای :
قابلیت هضم پروتئین آن خیلی زیاد است. مقدار اسید های آمینه متیونین و هیستیدین آن بالا بوده ، اما از نظر لیزین فقیر است.
خوش خوراکی ;
این محصول خوش خوراک نیست.
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
محصولات حاوی پوسته برای تغذیه حیوانات و بخصوص طیور مناسب نبوده زیرا پوسته ها قابل هضم نیستند. از نظر خوش خوراکی حتی در نشخوارکنندگان هم مزه و طعم آن باید از طریق سایر اجزای تشکیل دهنده جیره برطرف گردد. اگر در حین فرآوری ، پوسته دانه ها جدا گردد ، محصول حاوی سطح مطلوبی از پروتئین خواهد بود . اسید فیتیک موجود در آن می توان با اتصال به مواد معدنی ، آنها را غیر قابل دسترس نماید و علاوه بر آن باعث تلخی کنجاله گردد.