مزایای تغذیه ای :
کنجاله و کیک (Cake) آن حاوی پروتئین بالا ، الیاف کم و سطح انرژی متوسطی است . پروتئین آن از نظر اسید آمینه متیونین غنی بوده ، اما میزان لیزین آن کم است . در نشخوارکنندگان حدود 30% از پروتئین در شکمبه تجزیه نمی گردد. از این محصول بطور معمول فقط در جیره حیوانات بالغ و یا مسن استفاده می شود.
خوش خوراکی :
مطلوب
محدودیتهای مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
در سطوح بالا ممکن است ملین بوده و باعث اسهال گردد. اگر حاوی روغن باشد می توان باعث نرم شدن چربی لاشه شود . در گاوهای شیری در صورت مصرف زیاد ممکن است باعث ایجاد طعم و بو در شیر گردد. در طیور ، اسید فیتیک موجود در آن ممکن است به فسفر متصل شده و آن را از سیستم گوارشی خارج سازد و همچنین افزودن کلسیم اضافی به جیره نیز ممکن است ضروری باشد .