مزایای تغذیه ای :
بعلت خوش خوراک بودن و داشتن سطح بالای انرژی و پروتئین (40%) برای استفاده در انواع جیره ها بویژه برای حیوانات جوان مناسب است. میزان اسیدهای چرب ضروری در اینفرآورده بالا بوده که همین امر آن را جهت تغذیه خوک و طیور مناسب میسازد. روغن موجود در آن ممکن است تا حدی در شکمبه تجزیه نشود و بنابر این می توان باعث افزایش تولید شیر شده و کیفیت شیر را نیز بهبود بخشد. میزان حرارت استفاده در طی مراحل فرآوری باعث افزایش سطح پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه نشخوارکنندگان می شود
خوش خوراکی :
عالی
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ):
عوامل ضد تغذیه ای موجود در آن نظیر بازدارنده های تریپسین و هماگلوتین از طریق حرارت دادن و یا پختن از بین می روند.
گاو های گوشتی که در مراحل آخر پروا هستند نباید با سطوح بالای آن تغذیه شوند. زیرا چربی آنها نرم خواهد شد . استفاده از سویا ممکن است باعث افزایش سطوح چربی شیر تولیدی گردد.