دانه های تقطیری ( ذرت)

مزایای تغذیه ای :

 الیاف آن بالا بوده  اما بخوبی توسط نشخوارکنندگان هضم می شود. خوراکی با انرژی بالا  و پروتئین  متوسط است. در صورتی استفاده از آن در جیره نشخوارکنندگان، پروتئین آن به نحوی مطلوب دارای تجزیه پذیری  پایینی  در شکمبه است. با وجود  آنکه استخراج گردیده ولی هنوز  مقدار کمی  نشاسته  در آن  وجود دارد .دانه های تقطیری  ذرت دارای بالاترین میزان انرژی  در بین انواع دانه های  تقطیری هستند. میزان روغن آن نسبت به دانه های تقطیری جو بیشتر است.

خوش خوراکی 

 از خوش خوراکی خوبی برخوردار است.

محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای )

 به طور کلی مصرف محصولات تقطیری در جیره نشخوارکنندگان به علت اینکه میزان نشاسته آنه کم  بوده قبلا تخمیر شده اند باید با احتیاط  انجام  گیرد ، زیرا میزان نشاسته آنها کم بوده  و قبلا تخمیر شده اند.همانند تمام محصولاتی فرعی تقطیری ، روغن موجود در غلات  باقی مانده غیر اشباع  است. اگر سایر ترکیبات مورد استفاده در جیره نشخوار کنندگان  حاوی  روغن های غیر اشباع باشند. ضروری است که میزان این روغن ها محاسبه گردد.