مزایای تغذیه ای :
غنی از انرژی و پروتئین بوده ، اما از نظر لیزین وفقیر است. این محصول یک منبع مطلوب از نشاسته محسوب می گردد(16% ماده خشک)
در نشخوار کنندگان پروتئین آن به میزان زیادی در شکمبه غیر قابل تجزیه بوده و میزان بالایی از متیونین آن بصورت تجزیه نشده از شکمبه عبور می نماید . طیور تخمگذار از رنگدانه های طبیعی موجود در این محصول جهت تشکیل رنگ زرد تخم مرغ و پوست بدن سود می برند.
خوش خوراکی :
اگر تا 15% جیره مصرف شود. خوش خوراک خواهد بود.
محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای ) :
مصرف سطوح بیش از حد آن ممکن است باعث نرم شدن چربی لاشه یا از بین رفتن رنگ گردد.