مزایای تغذیه ای :
یک ماده خوراکی مناسب با سطوح پروتئین متوسط است .از نظر کیفیت نسبت به کنجاله سویا نامرغوبتر بوده ، زیرا در مقایسه با کنجاله سویا دارای الیاف بیشتر و ترکیب اسیدهای آمینه نا مطلوب تری است ( از نظر لیزین ، متیو نین و سیستئین کمبود دارد ). استفاده از این محصول در جیره های دام و طیور می توان باعث یبوست شود .فرآورده های حاصل از منابع مختلف بسته به روش عمل آوری ،می توان از نظر کیفیت و ترکیب شیمیایی متغیر باشند.مثلا جداسازی پوسته یا روش روغن گیری مکانیکی یا استفاده از حلال از عوامل موثر در این زمینه هستند . به طور کلی ، میزان لیزین در این ماده اندک بوده و اما به عنوان یک منبع خوب الیاف قابل هضم برای نشخوار کنندگان محسوب می گردد.
خوش خوراکی :
خوش خوراکی آن پایین است.
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :
ممکن است در این محصولات آفلاتوکسین به میزان زیادی وجود داشته باشد لذا باید به هنگام خرید و مصرف به این مسئله توجه داشت .گوسیپول موجود در این ترکیبات می تواند باعث بروز مشکلات هضمی و کاهش خوش خوراکی شود و چناچه در جیره حیوانات جوان به میزان زیادی مصرف گردد ، ممکن است با تحت تاثیر قرار دادن قابلیت هضم پروتئین ، عملکرد را کاهش دهد. گوسیپول می تواند رنگ زرده تخم مرغ را تحت تاثیر قرار دهد و همچنین برای اغلب تک معده ای ها سمی است. سطوح بالای الیاف موجود در آن مصرف در آن به میزان گوسیپول و آفلاتو کسین موجود در آن توجه داشت . علاوه براینها ، احتمال آلودگی این محصولات با سالمونلا نیز وجود دارد . این ماده معمولا به عنوان یک ماده خام مستقیما در مزرعه استفاده قرار نمی گیرد.