دانه اقاقیا

مزایای تغذیه ای :

میزان قند این فرآورده بالا( بیشتر از 40 در صد است).این محصول فوق العاده خوش خوراک بوده  و دارای ظاهر فیزیکی مطلوبی است و معمولا جهت افزایش خوش خوراکی جیره به مخلوط های درشت افزوده می شود . قابلیت هضم  مواد مغذی این خوراک نسبتا کم است ،بنابر این هنگام استفاده باید به این نکته توجه شود .

خوش خوراکی :

خوب

محدودیت های مصرف (عوامل ضد تغذیه ای ) :

ممکن است بخشی از پروتئین خام آن به شکل تانن ( اسید تانیک )باشد که این امر باعث کاهش قابلیت هضم آن میگردد.این ماده غذایی از نظر ترکیبات کربو هیدراته غنی بوده و بنابر این می توان خطر بروز اسیدوز در نشخوار کنندگان را افزایش دهد.