اسید های آمینه مصنوعی

مزایای تغذیه ای :

لیزین و متیو نین اسید های آمینه ای هستند که بطور معمولی در جیره های متشکل از ذرت و سویا به مصرف تغذیه حیوانات تک معده ای بخصوص خوک و طیور میرسند. هنگامی که میزان و قابلیت هضم اسید های آمینه موجود در مواد خوراکی اولیه نتواند احتیاجات حیوان مورد نظر را تامین نماید،جهت جبرا ن این کمبود می توان در جیره  از اسید های  آمینه مصنوعی استفاده کرد .در خصوص تامین اسید های آمینه مورد نیاز ، میتوان گفت که میزان مصرف اسید های آمینه مصنوعی در جیره ها علاوه بر ترکیب مواد اولیه  تشکیل دهنده جیره به قیمت دیگر اجزای جیره نیز بستگی دارد . امروزه شکل های حفاظت شده  لیزین و متیو نین برای استفاده در جیره نشخوار کنندگان در دسترس هستند که میتوانند بدون تجزیه شدن از شکمبه عبور نمایند .اگر این حفاظت صورت نگیرد اسید های آمینه در شکمبه تجزیه خواهند شد .گزارش شده است که این عمل باعث بهبود در تولید شیر و میزان پرو تئین آن می گردد.

خوش خوراکی :

معمولا چون اسید های آمینه به میزان زیاد و همچنین به تنهایی تغذیه نمی شوند ، لذا از نظر خوش خوراکی مشکلی ایجاد نمی نمایند.

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

قیمت اسید های آمینه میتواند یک عامل باز دارنده در مصرف آنها باشد.