ارزن

ارزن :

مزایای تغذیه ای :

میزان انرژی آن بالاست.اما قبل از مصرف باید مورد عمل آوری قرار گیرد.عمل آوری بصورت آسیاب  نمودن یا تهیه پولک (flaking)است .بعلت داشتن مقدار بالایی از الیاف غیر قابل هضم ،اضافه کردن ارزن به جیره غذایی حیواناتجوان مناسب نیست.این محصول برای تغذیه خوک مناسب است.زیرا باعث تولید چربی سفید سخت  می گردد .

خوش خوراکی :

این محصول خیلی خوش خوراک است.

محدودیت های مصرف (عوامل ضد تغذیه ای )

از مصرف ارزن همراه با دیگر غلات نتایج بهتری حاصل می گردد.الیاف خام موجود در آن توسط حیوانات جوان به میزان کمی هضم  میشود .