ضایعات نان

 مزایای تغذیه ای :

 دارای انرژی  نسبتا بالایی (14 مگاژول یا 3345 کیلو کالری  در کیلو گرم ماده خشک ) بوده  که قسمت عمده  این انرژی  از روغن های  بکار رفته و چربی  در ماده  اولیه حاصل  می شود . این ویژگی ارزش  غذایی آن را برای نشخوارکنندگان کاهش  می دهد. قبل از استفاده در جیره باید توجه داشت که چربی موجود در محصول ، اکسیده نشده باشد .

 خوش خوراکی :

 در حالت  تازه از خوش  خوراکی خوبی برخوردار است .

 محدودیت های مصرف _ عوامل ضد تغذیه ای ) :

از آنجایی که این محصول در شکمبه  خیلی سریع تخمیر  می شود باید در مواقعی که همراه با غلات عمل آوری  شده  بکار  می رود  به میزان مصرف آن توجه نمود .