کاه (غنی سازی شده)

مزایای تغذیه ای :

 این فرآورده یک منبع خوب الیاف قابل هضم محسوب می شود  ولی از نظر پروتئینی  و دیگر مواد  مغذی  بسیار فقیر  است  و برای حجیم نمودن علوفه یا کامل نمودن منابع نشاسته مناسب است.  میزان مواد معدنی  و ویتامین های موجود  در آن  فوق العاده کم است، به استثنای  سدیم که در صورت عمل آوری  با  سودسوزآور  تامین می شود .  عمل آوری با آمونیاک  سطح پروتئین این فرآورده را به 7% می رساند  که این افزایش در اثر تامین ازته غیر پروتئینی  رخ می دهد.

خوش خوراکی :

خوب

 محدودیت های  مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 میزان بالای سدیم  موجود در این فرآورده  بیانگر آن است  که باید آب کافی در دسترس حیوانات قرار گیرد .  باید از  مصرف مقادیر  بالای آن  برای دوره های طولانی خودداری نمود، زیرا این فرآورده می تواند باعث آلکالوز(Alkalosis) شود.