تفاله چغندر قند

 مزایای تغذیه ای :

 میزا انرژی تخمیر  در شکمبه در این فرآورده بالاست .  از نظر سطوح انرژی  مانند جو بوده ، اما  میزان پروتئین آن  کم تا متوسط است .  حاوی مقدار زیادی الیاف  قابل هضم ( بیشتر  سلولز ) است که  همین ویژگی آن را  برای نشخوار کنندگان  مناسب میسازد . زیرا باعث پایدار  و ثبات  محیط شکمبه  شده  و سبب تولید استات میشود . باید توجه داشت  که میزان الیاف این فرآیند  برای خوک ها ی جوان  و طیور خیلی زیاد است . قبل از اینکه به مصرف  تغذیه اسب برسد  بهتر است  خیسانده شود .  سطوح فسفر  و نشاسته ی موجود در  این فرآورده  کم بوده  اما حاوی مقادیر خوبی  از قند هاست . و تا  حد زیادی  قادر به  جذب مایع بود و و بنابر این ، می توان  بعنوان یک ماده ی افزودنی  به سیلو اضافه کرد  تا از اتلاف مواد  مغذی جلوگیری  نموده  و ارزش غذایی سیلو را  نیز حفظ نماید. در هنگام تهیه سیلو مقداری مایع از  سیلو خارج می گردد که این مایع حاوی مواد مغذی است  و در واقع  از این طریق  مقداری  از مواد  مغذی  موجود  در گیاه به هدر  می رود  . با افزودن  تفاله چغندر  به سیلو  می توان این مایع را جذب نمود  و مانع از اتلاف ان شد .

خوش خوراکی :

 خیلی خوب

 محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 این فرآورده اندکی  ماین است . به علت ماهیت حجیم ، غلظت کمتر مواد  و طبیعت الیافی برای  مصرف تک معده ای ها خصوصا طیور مناسب نیست .