تری تیکاله

مزایای تغذیه ای:

 این دانه  فاقد  پوسته  و شبیه گندم  بوده  و ارزش غذایی  آن نیز مشابه گندم است. این دانه حاوی انرژی بالا  و پروتئین  متوسط ( اگر  چه متغیر ) بوده و میزان اسید های  آمینه  ان نیز قبل استفاده در جیره باید بررسی شود . معمولا  نسبت به  به گندم  حاوی  اسید های آمینه  لیزین و متیو نین  بیشتری  است . نسبت به دانه های  دیگر می توان حاوی فسفر ، منیزیم  و پتاسیم  بیشتری باشد .

خوش خوراکی:

 خوب

 محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 ممکن است دارای باز دارنده های تریپسین و ترکیبات آلکیلی (aikyi products)  باشد که این ترکیبات  فقط  در مورد غیر نشخوار کنندگان  موثرند . این محصول  می تواند  از نظر اسید آمینه  تریپتوفان فقیر باشد . دانه هایی که به مصرف تغذیه  می رسند  باید قارچ ارگوت (ergot) باشند .