تاپیوکا

مزایای تغذیه ای:

میزان پروتئین  و چربی  این محصول کم بوده ، اما میزان نشاسته آن بالا است . بخش عمده ای ( تا 35% ) از  پروتئین  خام آن را  ترکیبات  ازته غیر پروتئینی تشکیل  می دهند. ترکیب مواد  مغذی این فرآورده بر حسب میزان عمل آوری  متغیر خواهد بود . مصرف  این ماده خوراکی برای نشخوار کنندگان  مناسب است . زیرا  نشاسته آن بتدریج تجزیه  می شود . این محصول حاوی  سطوح خوبی از انرژی است .

خوش خوراکی:

 خوش خوراکی  این فرآورده بسته به میزان سیانید موجود درآن متغیر است .

 محدودیت  های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ):

 در این فرآورده ترکیبی  به نام لینامارین ( یک گلو کوسید ) وجود دارد که باعث آزادسازی سیانامید میگردد.  بنابر این ، در مراحل تولیدآن باید مراقب های  لازم را به عمل آورد. میزان اسید هیدروسیانیک (Hydrocyanic)  توسط  قوانین مربوطه محدود می شود  و مصرف کنندکان باید سطوح مجاز این  ترکیب را در تنظیم جیره ها در نظر بگیریند .