پودرخون

مزایای تغذیه ای :

میزان پروتئین آن خیلی زیاد است و کیفیت  پروتئین آن تاحدود بسیار زیادی به ماهیت فر آیند عمل آوری  بستگی دارد. حرارت دادن بیش از حد معمول باعث کاهش قابلیت هضم  پروتین آن می گردد.

خوش خوراکی :

اصولا این فرآورده خوش خوراک نیست  ولی براساس روش انتخابی  برای  فرآورده می توان تا حدودی به خوش خوراکی  و قابلیت دسترسی پروتئین  آن کمک نمود .

 محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای ) :

کاربرد آن در جیره های دام و طیور به تقاضای مصرف کنندگان  و قوانینی  که در این رایطه دربعضی از کشور ها وضع می شود بستگی دارد .