پودر گوشت و استخوان

مزایای تغذیه ای :

میزان پروتئین خام در این ماده غذایی بالا  بوده ( بیش از 45% ) و به دلیل دارا بودن استخوان  میزان خاکستر آن نیز بالا  است. سطوح خوبی از کلسیم ، فسفر و منیزیم درآن وجود دارد. ترکیب آن بسته به کارخانه تواید کننده ، حیوانات عمل آوری  شده  و سایر عوامل متغییر  است . اگر بیش از حد تحت تاثیر  گرما قرار گیرد ، قابلیت استفاده  پروتئین آن کاهش  می یابد.

 خوش خوراکی :

 خوش خوراکی آن برای خوک و طیور  در حد متوسط  است

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 وضع قوانین  و تقاضای  مصرف کنندگان بیانگر آن است که پودر  گوشت و استخوان  در انگلستان  و برخی  دیگر  از کشور های دنیا  مصرف  نمی شود .