مزایای تغذیه ای
معمولا یونجه را پژمرده نموده تا ماده خشک آن به 30-25 درصد برسد. میزان پروتئین (19% از ماده خشک ) آن نسبت به علوغه گندمی سیلو شده بیشتر است . همچنین در مقایسه با آن ، میزان پروتئین غیر قابل تجزیه بالایی دارد و به دلیل کمتر بودن میزان دیوار سلولی موجود در آن ، سطح مصرف این محصول در دامها بیشتر است . گاو به خوبی یونجه سیلو را مصرف می نماید.
خوش خوراک
خوب
محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای )
سطوح بالای الیاف موجود در آن ممکن است باعث کاهش تراکم مواد مغذی در جیره های حیوانات پر تولید گردد.